Izbornik

:

Radno vrijeme

Pon. - Pet.

09.00 - 20.00 sati

Subota i Nedjelja

09.00 - 13.00 sati

 

 

 

Košarica

 x 
  • Košara prazna

Prodajna mjestaZaštita vaših osobnih podataka regulirana je Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Tomšped d.o.o se obvezuje da će Vaše osobne podatke prikupljati i koristiti u svrhu obrade narudžbe, slanja promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa registriranim korisnicima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom.

Registracijom na našim internet stranicama dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u navedene svrhe.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju, dostupni su samo djelatnicima kojima su isti nužni za obavljanje posla.

U svakom trenutku registrirani korisnik ima pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju, dostupni su samo djelatnicima kojima su isti nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici "Tomšped "-a d.o.o.i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

• Svi podaci koji se prikupljaju o kupcima Tomšped d.o.o. internetskog prodajnog mjesta, prikupljaju se, isključivo temeljem kupčeve dostave njegovom slobodnom voljom.

• Tomšped d.o.o. prikuplja od kupca – korisnika samo nužne podatke potrebne za jednostavnu i sigurnu realizaciju kupoprodajnog odnosa, a prema svim prikupljenim podacima odnosi se sukladno važećim pravilima o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka u RH.

• Tomšped d.o.o. brine o diskreciji, anonimnosti i privatnosti vaših podataka.